Boccelute din foietaj umplute cu prosciutto si mozzarela

de angyb in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 3448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 x 400 g foi de foietaj
  • 200 g prosciutto cotto
  • 200 g mozzarela
  • 1 ou pt uns
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute din foietaj umplute cu prosciutto si mozzarela:

Taiem cubulete mozarella si prosciutto si le amestecam

Foietajul il taiem in patratele aproximativ egale si in mijloc punem cate o lingurita din amestecul de prosiutto si mozzarella.Adunam foia  ca si un saculet .

Asezam boccelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt le ungem cu ou batut si presaram deasupra mac.

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ o jumatate de ora.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute din foietaj umplute cu prosciutto si mozzarela" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval